Pridy-days - IERSE SETTER OFREDPRIDE

Ierse setters
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Pridy-days

Pridy-days


Een Pridy-day is een dag, die wij organiseren als "samen-kom" dag. U kunt dan nestgenoten zien en met elkaar ervaringen over Uw setter uitwisselen. Tevens zijn er afspraken elders in het land, waarvoor eigenaren zelf de locatie kiezen en een ieder welkom is.
-------------------------------------

13 maart 2016 - Noordwijk

Een schitterende, zonnige dag. Op de parkeerplaats van “Langs Berg en Dal”, enthousiaste Ierse Rode Setters en super gemotiveerde wandelaars, klaar om onder leiding van Hans een tocht door de duinen naar het strand  te ondernemen.
Zodra de Ieren los zijn stuiven ze alle kanten op. Een lust voor het oog. Gezellig kletsend, af en toe kijkend of alle Ieren nog in de buurt zijn, lopen we door de prachtige omgeving op weg naar het strand. We genieten van het prachtige weer. Kan niet beter.
Voor we op het strand komen, een korte klim. Als wij “boven” zijn, liggen onze Ieren al in het zeewater en “racen” over het strand. Wat een geweldig gezicht. Het is een dag om in te lijsten. Genieten geblazen. We moeten echter ook nog terug. Het is niet anders. Op de terugweg leven enkele Ieren zich nog uit in de duinen. De (lage) hekken vormen daarbij geen enkel probleem.
Als we terug zijn bij “Langs Berg en Dal” is het tijd voor de innerlijke mens, maar eerst (natuurlijk) worden de honden verzorgd. Ze hebben het dik verdiend. De “koek en zopie” is dik in orde en de gezelligheid “kent geen tijd”. Aan het eind van de middag nemen we afscheid. We bedanken Hans voor een prachtige wandeling en elkaar voor de gezelligheid. Nogmaals: “een middag om in te lijsten” en zeker voor herhaling vatbaar. Maar dat wisten we eigenlijk al.

Hoort, zegt het voort.

                                   PS. Luca wat heb jij fantastisch gelopen! Petje af!              
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu